23 February 2009

Spa, wellness, relax...

Ta nekada tako egzotična reč koja se javljala samo u ukrštenicama, kao rešenje za "banja u Belgiji", danas ima gotovo magična svojstva, sposobna da i kod najozbiljnijih i najuzdržanijih izazove zamagljen pogled i izmami jedno žalosno 'ah' i sanjivo i samopredavajuće 'mmmmmm...'. Da, spa. Kako već i sama reč deluje opuštajuće, zar ne? Kad god je izgovorim, osetim kako lagano izdišem vazduh i kako mi se ramena opuštaju.

Nikad nisam bila ni na kakvom wellness tretmanu, ali sigurna sam da bi mi prijalo. Sama sam u toplom bazenu. Kroz blago zamagljene staklene zidove vidim, e sad, nikako ne mogu da se odlučim pa alterniram, ili bujnu zelenu vegetaciju, ili kako pada sneg. Naslonjač, mek peškir, knjiga, ručni rad. I tišina. Nešto slično (ali samo slično, u mašti je još bolje :)) ovome:



Meni bi i ovo bilo dovoljno, ne bi mi trebale masaže i ostalo, a verujem ni mnogima od vas :)

Elem, ne znam da li su me ovakve ili nekakve druge misli dovele do toga, tek naheklala sam negde u decembru čitavu seriju rukavica za kupanje od kojih su dve završile u našem kupatilu, a ostale su podeljene kao novogodišnji pokloni prijateljicama.






Rukavice su od čistog pamuka i mogu se iskuvavati. Jako su jednostavne i brzo se rade - mustru možete skinuti odavde (pdf fajl, 47 KB).

A novogodišnje poklone sam ovako upakovala, trudeći se da ostavim što manji ekološki trag.

6 comments:

  1. Ne bih ni ja imala ništa protiv da sam na onoj ležaljci, ali kad nisam... Rukavice su mi vrlo simpatične, a i lepo si upakovala poklon. Ekološki osvešćeno!

    ReplyDelete
  2. bas je divna slika... ali tek rukavice. super poklon!

    ReplyDelete
  3. I ja bi to!-mislim ležaljku,tretman...no tko bi me otjerao doma?
    Rukavice su odlične,a iznad svega praktične i originalan poklon!

    ReplyDelete
  4. Genijalna ideja za poklon. Bas mi se svidja ovaj rub druge boje na bijelima - super za uskladiti s različitim bojama kupaonica.

    ReplyDelete
  5. E jest, relax, skoro neizostavan ovih dana u razgovoru. Mada bi nasi stari to zvali "banjanjem" :)
    Ja licno, bih vrlo rado, ali ne bih sama ;)

    Rukavice su predivne, zaista.

    ReplyDelete
  6. Volim ekoloski poklone!!!
    Rukavice izgledaju super, ja sam bas pomislila da sebi naheklam nesto slicno.Ovo je savrseni poklon!

    ReplyDelete