23 December 2010

Pripreme, 2. deo / Preparations, Part 2

U ovom delu, 2 ekološka venčića.

In this part, 2 eco-friendly wreaths.

Jedan je napravljen od ostataka prethodnih projekata ("ostosa", kako bi bensedinart rekla :) ) - pletenica je bila neuspeli pokušaj pravljenja drški za jednu tašnu, crveni cvetovi su trebali da budu ukras na nekoj drugoj tašni ali ih na kraju nisam upotrebila - praktično jedino što sam naheklala baš za ovaj venac jesu 2 listića imele (po uputstvima iz 100 Flowers to Knit and Crochet).

One is made from odds and ends I had lying around from previous projects - the braid was an unsuccessful experiment in bag handles, the red flowers were meant to be an embellishment on another bag but were not eventually used. Practically the only thing I made specifically for this wreath are the mistletoe leaves (from 100 Flowers to Knit and Crochet).

A drugi je Springtime Wreath Lucy of Attic 24 koji je, kao što se vidi i iz imena i iz izgleda, više pristaje za neko drugo godišnje doba, ali nema veze. Koristićemo ga i za Uskrs :)

The second is Springtime Wreath by Lucy of Attic 24, which is, as you can see both from its name and its looks, more appropriate for a different season, but so what? We'll use it for Easter too :)10 comments:

 1. The misseltoe leaves are absolutely gorgeous, and soo delicate! Lovely :)

  ReplyDelete
 2. bravo, heklić! svi su ti lijepi, i zimski i proljetni :)
  sad bih i ja tu knjigu, morat ću napomenit nekim ljudima da mi je uskoro rođendan :)

  ReplyDelete
 3. Sjajno, ali ovaj drugi je moj favorit. A posebno mi se dopada što je multipraktičan, Božić, Uskrs, ma kad god:)! Sad kad si ga stavila, skidanja nema!

  ReplyDelete
 4. Odlicno... vidim svi su u pripremama za paznike :D sto se tice ukrasavanja... Kod nas je atmosfera malko drugacija :)
  Mi mislimo samo na hranu :)
  Hahahahaha!

  ReplyDelete
 5. Lovely! Everything is so beatiful!
  By the way, I'm having two Christmases as well. One is Western, the other is in January :)

  ReplyDelete
 6. Jako lijepo iskorišten "otpad"!
  Što ti je kreativka.... bravo! Lijepi vjenčići!

  ReplyDelete
 7. Presladak je ovaj cvetni venčić!

  ReplyDelete