09 December 2008

Šal za muža

Napokon se usudio da nešto naruči: šal (link radi samo ako ste član Ravelry-ja). Jer, zamislite da naruči džemper, a ja mu, ne daj bože, ispletem neki ružičasti ili božićni na jelene ili pingvine (kao u Bridžet Džouns)! Šta bi onda? No, mislim da je odahnuo i da mu se sviđa pošto ga je već nosio, čak i na posao, gde je šal pokupio sve pohvale od koleginica.

sal_sivi_2

sal_sivi_1

A što se tiče rezultata glasanja iz prethodnog posta, hvala svima koji su glasali. Pobedio je 3. uzorak sa 3 vaša glasa, a 1. i 2. su dobili po jedan glas, ali bih rekla da je uzorak broj 1 ipak za dlaku ispred uzorka broj 2 pošto mu je magrit dala jedan vrlo glasan glas. Glasanje bensedin art sam brojala kao 2 glasa pošto nije mogla da se odluči, a ja imam puno razumevanja za takve situacije. Znam, nije demokratično, ali ovaj blog ionako nije demokratičan :)

9 comments:

  1. zavidim tvom muzu na tako dobrom salu...
    samo cu to da kazem!
    :) :)

    ReplyDelete
  2. Je l' treba i sad da vicem ? :) :)

    Odlican je sal, predivno si ga uradila !!! Narocito me se svidja kako si ga slikala.

    ReplyDelete
  3. I jos nesto: kako si stavila ovaj Ravelry link sa slikom desno ?

    ReplyDelete
  4. @ Drangulije: i ja mu ponekad zavidim. na sebi :D

    @ magrit: hvala na komplimentima, oni o fotografiji mi narocito znace kad dolaze od tebe. Poslala sam ti mejl s uputstvima za Ravelry link

    ReplyDelete
  5. Pravi muški šal! Moj muž ne voli ni štrikano, ni tkano, tako da nemam to zadovoljstvo, tj. on nema zadovoljstvo da nosi ručni rad oko vrata. Ili makar na glavi!

    ReplyDelete
  6. Sal bas dobro izgleda, siva boja lijepo istice pletenice. Mislim da si mi dala ideju sto da bratu ispletem za Bozic. ;-)

    ReplyDelete
  7. Odličan je šal, a i fotografija... Moj muž je sinoć izrazio želju za kapom, pa se moram potruditi...

    ReplyDelete
  8. Mark Darcey bio bi baš razočran... Ali dobro, glavno je da muž nije. :)
    Šalu na strani - šal je super, ja se još uvek bodem sa Cobblestone-om. Ehhh, da sam počela sa šalom... ;))

    ReplyDelete
  9. Šal je predivan!
    Na žalost ja svom mužu ništa ne pletem jer stalno kuka da to njega pika,grebe...možda i bolje jer ga ima i u širinu pa bi za vestu trebala bar kilu i po vune,a i pletenje bi potrajalo...

    ReplyDelete